U 21. po redu CWSA natjecanju održanom u Hong Kongu Murska Dekla London Dry gin nagrađen je visokom zlatnom medaljom za iznimnu kvalitetu i pitkost proizvoda.

Murska_Dekla

CWSA predstavlja jednu od najvećih i najuglednijih svjetskih smotri vina i žestokih alkoholnih pića koja se održava svake godine s natjecateljima iz više od 55 svjetskih zemalja, a ove godine ovom prestižnom nagradom može se i pohvaliti Hrvatska zahvaljujući svojem predstavniku na natjecanju – Murska Dekla London Dry ginu.
Osvajači CWSA-ovih medalji predstavljaju sam vrh svjetskih proizvođača alkoholnih pića, što je samo još dodatna potvrda o kakvom se kvalitetnom proizvodu radi te kakav veliki posao rade domaći proizvođači.

Murska_Dekla

„Mišljenja smo da, kao proizvođač, uvijek moraš vjerovati u svoj rad i svoj proizvoda, ako ne vjeruješ u isti nema ga smisla ni plasirati na tržište. No, jedno je subjektivno mišljenje i vjera u vlastite sposobnosti, a drugo je potvrda kvalitete proizvoda od strane stručnog žirija na ovako prestižnoj smotri. Ne mogu se svi pohvaliti zlatom s CWSA-a i na to smo posebno ponosni, ovo nam je samo još dodatna motivacija i potvrda da se razvijamo u dobrom smjeru i da imamo proizvod svjetske kvalitete.“ – rekao je jedan od suvlasnika Marko Car.

Murska Dekla gin, stvoren 2019. godine u Međimurju, predstavlja jednog od predvodnika hrvatske craft gin scene. Sama ideja brenda i priča koja stoji iza proizvoda jest povezanost s prirodom. Tako je, vođen ljubavlju prema prirodi, nastao i slogan „Feel the whisper of nature“, na hrvatskome „Poslušaj šapat prirode“ koji vas poziva da stanete na sekundu, opustite se i uživajte u trenutku.

Zlatni Murska Dekla London Dry gin možete kupiti putem webshopa (link) ili u specijaliziranim prodavaonicama kao što su Roto Dinamic, Vrutak, Metro te u nekoliko lokalnih trgovina u Čakovcu i Varaždinu kao što su Međimurski štacun i Angry Moose Shop.

MOGLO BI VAS ZANIMATI