Osim sjajne glazbe, u Art parku vas čeka i čitav niz aktivnosti za male i velike, ali i odlično pivo i kokteli

Zagrebački Ribnjak prošlog je tjedna po drugi put postao sjedište Art parka, najšarenijeg mjesta u gradu na kojem bismo ovog ljeta mogli provoditi baš svaku večer u tjednu. Bili smo tamo u nekoliko navrata i, unatoč strahu koji se u posljednjih tjedan dana počeo osjećati zbog povratka zloglasnog virusa, odlično se zabavili. U Art parku atmosfera je takva da je biti opušten jedino dozvoljeno, a uz kakvo dobro pivo ili koktel stvar postaje još mrvicu bolja.

 

Art_park

Borut Planinc, Art park Facebook

 

Ovogodišnje izdanje Art parka okrenulo se temi recikliranja i održivom načinu razmišljanja koje se provlači kroz cijeli festival te su elementi koje tamo možete vidjeti, poput kutija za sjedenje ili ukrasa na drveću, napravljeni s maksimalnom brigom o okolišu na pameti, a zanimljivo je spomenuti i kako je dio ukrasa napravljen od odbačenih plastičnih vrećica. Glazba je svakog dana sve bolja te se u Art parku zbilja može pronaći za svakog ponešto. Prošlog petka tako je okupljene zabavljalo Ljetno kino, a samo dan kasnije, u subotu, za dobru atmosferu bio je zadužen bend Integralni zvuk.

 

Art_park

Borut Planinc

 

Tu su i brojni DJ-i koji će nas svojim zvukom voditi kroz dugo toplo ljeto pa tako ne preostaje ništa drugo već se zavaliti u ležaljku ili sjesti na paletu, otvoriti hladno pivo i uživati. Na sreću, hladnog piva ima i više nego dovoljno pa tako u Art parku možete uživati u odabranim etiketama Pivovare Medvedgrad te posebnom, Art park pivu. Isprobali smo ga, u pitanju je jednostavan, pitak i osvježavajuć lager, idealno osvježenje za sparne ljetne dane. Osim piva, u ponudi su i kokteli te sokovi po pristupačnim cijenama.

 

Art_park

Borut Planinc, Art park Facebook

 

Važno je spomenuti i kako će se u Art parku do kraja ljeta održavati brojne radionice za djecu i odrasle, grupna vježbanja joge petkom ujutro, kvizovi, buvljaci i radionice umjetničkog izražavanja, a ono što Ribnjak ovog ljeta čini mrvicu posebnijim su i umjetnička djela autora Tihomira Krkleca Afrike, Borisa Bare, Ive Gašparića te Marina Remića, koji je i bio zadužen za etiketu Art park piva.
Pa onda, treba li vam još koji razlog da već danas posjetite Art park?

Tjedni program potražite na Facebook stranici Art parka.

 

Art_park

Borut Planinc, Art park Facebook

MOGLO BI VAS ZANIMATI