8. Pink Day festival odgađa se za ožujak 2021., ali će, sukladno vremenima, pokušati pomoći vinarima da digitalno promoviraju i prodaju rosé.

pinkday_vilicomkrozhrvatsku
Od 26. do 28. lipnja organizatori Pink Day festivala kreirali su virtualni Pink Weekend s ciljem da pomognu prodaju vrhunskih rosé vina. U proljeće je zbog COVIDA19 odgođen festival ružičastih vina Pink Day i trebao se održati u novom terminu – 28. Lipnja. No, sada se zbog potresa koji je oštetio zgradu Muzeja Mimara Pink Day odgađa za ožujak 2021. godine.

pinkday_vilicomkrozhrvatsku

Mario Meštrović

Da bi se obilježio taj dan, održat će se online Pink Weekend powered by Premium Visa – koji nudi zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, a pratiti ga možete na Pink Day Facebook stranici. Tijekom vikenda od 26.-28. trojica vodećih hrvatskih sommeliera: Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održat će kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu – koje su snimljene i ponavljat će se svakih nekoliko sati.

pinkday_vilicomkrozhrvatsku

Siniša Lasan

Uz zabavne i edukativne sadržaje radionica, Pink Weekend powered by Premium Visa će ponuditi jedinstvenu priliku kupnje rosé vina vrhunskih vinarija i dugogodišnjih Pink Day izlagača po promotivnoj cijeni. Posebne ponude koje odabrane vinarije nude moći ćete pratiti na Pink Day društvenim mrežama, a za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticama većina će vinarija odobriti i dodatnih 10% popusta.
Stoga, od 26. do 28. lipnja pratite Pink Weekend powered by Premium Visa i kupite rosé vina idealna za nadolazeće ljetne dane, a svoje znanje obogatite kroz tri virtualne vinske radionice – kako biste spremni dočekali 8. Pink Day u ožujku 2021. – kada ponovno spremaju brojna iznenađenja i bogat program.

pinkday_vilicomkrozhrvatsku

Ivan Jug

MOGLO BI VAS ZANIMATI