Liburnia Hotels & Villas 26. i 27. svibnja u Opatiju dovodi prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela!

Bili smo na druženju domaćih influencera i istaknutih medija gdje smo među prvima degustirali neke od najfinijih signature koktela koji će biti dostupni svim posjetiteljima za manje od tri tjedna.
Uvijek se rado vraćamo u Opatiju, a ovo druženje na spektakularnoj terasi opatijskog hotela Kvarner nas je u potpunosti razmazilo. Imali smo priliku doživjeti atmosferu koja će, sigurni smo, biti i užarenija na samom festivalu, a osim degustacije vrhunskih koktela, bile su to i nama uvijek drage gastro delicije iz lokalne i internacionalne kuhinje. Teško smo se odlučili gdje ćemo prije, po koktele ili hranu čiji se miris širio i van terase. Grickali smo tacose s kozicama, skušu, ali i odlične istarske kobasice, dok koktelima ipak nismo upamtili imena, ali smo ih isprobali sve!
Upoznali smo se s programom samog festivala, a sve što očekuje posjetitelje festivala predstavio nam je jedan od organizatora i osnivač poznatog austrijskog Liquid Market Festivala.

“Kako se bliži festival, tako i uzbuđenje raste. Ulažemo ogroman trud da cijela organizacija bude na najvišoj razini. Iznimna nam je čast u Hrvatsku dovesti prvi ovakav festival, okupiti najtalentiranije ljude iz industrije i posjetiteljima pružiti nezaboravno novo iskustvo”, izjavio je Bert Jachmann osnivač Liquid Market Festivala u Austriji.

Ako je suditi po onom što smo tek okrznuli u jednom popodnevu, za tri tjedna nas čeka pravi spektakl u Opatiji!
Obožavatelji koktela i jakih alkoholnih pića, ovo je festival za vas, a ne odmaže ni ovo sunce koje nam se konačno pokazalo u pravom sjaju pa je slavlje proljeća u Opatiji uz odlična pića i hranu itekako dobrodošlo.

Ne zaboravite, za samo tri tjedna počinje prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festivala koktela u organizaciji Liburnia Hotels & Villas i Liquid Marketa. Dugoočekivani festival će krajem svibnja okupiti kremu barmenske industrije i predstaviti nove trendove, a sve to uz nezaboravan doživljaj za posjetitelje.
Svoje signature koktele predstavit će više od 20 poznatih brendova pića. Dok se uz more budu miksali vrhunski kokteli, za glazbenu pozadinu bit će zaduženi brojni DJ-i i live izvođači.
Ljubitelje hrane razveselit će gastro zona sa širokom ponudom delicija kako iz lokalne, tako i iz internacionalne kuhinje. Nakon cjelodnevnog uživanja u zabavnom programu, vrhunskim koktelima i gastronomskim specijalitetima, sve posjetitelje navečer očekuje najbolji tulum na Jadranu – nezaboravan Imperial Spirits Festival after party.

Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party.
U ponudi su dnevne i festivalske ulaznice, kao i paketi koji uključuju smještaj u očaravajućim hotelima Liburnia Hotels & Villas.

Također, na Instagram profilima Ribafish i Vilicom kroz Hrvatsku možete osvojiti ulaznicu za festival za dvije osobe, pa svakako iskušajte sreću i tamo!

 

Sve informacije o ponudi smještaja, ulaznicama za festival kao i samom programu, dostupne su na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vidimo se u Opatiji 26. i 27. svibnja!

MOGLO BI VAS ZANIMATI