Centar za kulturu prehrane vratio se organizaciji najslasnijih radionica u gradu, ovog puta u nešto drugačijem, online izdanju

Svatko tko je barem jednom sudjelovao u kulinarskim radionicama Centra za kulturu prehrane dobro zna kako, osim fine hrane koja se priprema uz malu pomoć njihovih znalaca, ovdje možete očekivati i dobru dozu zabave te stjecanje novih znanja. Kako je svijet na dva mjeseca stao, a socijalna distanca postala sastavni dio života, svoje su radionice iz Centra ovih dana odlučili prebaciti u online svijet. Prva je na redu online škola francuske kuhinje u trajanju od čak 14 dana, u sklopu koje će polaznici pripremati šest recepata te na kraju iste dobiti dar, diplomu i imati prilike osvojiti nagradu.

 

centar-za-kulturu-prehrane-radionica

 

Odlična stvar kod ovakvog načina održavanja radionice jest činjenica da jela, kroz pripremu kojih će polaznike voditi Anja Bajt, voditeljica i velika obožavateljica francuske kuhinje te autorica bloga Anja kuha, u vlastitoj kuhinji možete pripremati kada god vama to odgovara, podijeliti ih s ukućanima i opušteno, bez žurbe uživati u omiljenim francuskim specijalitetima. Ideja iza projekta jest da polaznici pomoću video materijala, savjetovanja na online platformama i stalnu podršku voditeljice nauče ponešto o najcjenjenijoj kuhinji svijeta te pripremi šest odabranih jela. Kroz 14 dana pripremat će se piletina u crnom vinu, juha Vichyssoise, Quiche Lorraine, pileća pašteta, francuska čokoladna torta te recept iznenađenja.

Nakon prijave, svaki polaznik primit će popis potrebnog posuđa i opreme, tips n’ tricks za svaki recept te pristup grupi u kojoj će se svaki drugi dan objavljivati video zapisi sa savjetima i detaljno objašnjenim procesom pripreme. Važno je spomenuti i kako sav sadržaj ostaje u grupi, možete mu pristupiti baš svaki dan te niste vremenski ograničeni na pripremu jela u zadanom roku.

 

centar-za-kulturu-prehrane-radionica

 

Šesti, recept iznenađenja, pripremat će se u sklopu kuhanja uživo. Osim toga, tu su i savjetovanja uživo u trajanju od dva puta po sat vremena. Pitanja za ista možete pripremiti unaprijed ili se priključiti savjetovanju s ostatkom polaznika te saznati baš sve što vas zanima.
Na kraju, svi polaznici koji su u 14 dana pripremili barem dva od šest jela, na kućnu će adresu primiti diplomu, PDF knjižicu Francuska kuhinja s receptima te poklon bonove za popuste na radionice Centra za kulturu prehrane. Također, grupno će biti odabran jedan polaznik koji će osvojiti vrijedan poklon paket.

Prva online radionica kuhanja Centra za kulturu prehrane stajat će vas 150 kuna, a za uplate do 11. lipnja svi polaznici dobivaju dodanih 10% popusta te u tom slučaju cijena iznosi 135 kuna. Rok za rane prijave je upravo do 11. lipnja, a zadnje prijave primaju se do 15. lipnja. Dodatne informacije potražite na stranicama Centra za kulturu prehrane.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

KOMENTIRAJ