Zagreb Burger Festival nam je jedan od najdražih hrvatskih street food festivala i jedva smo dočekali njegovo ponovno održavanje! Ove godine je svoj doma našao na novoj lokaciji i to na prekrasnom Trgu dr. Franje Tuđmana!

 

Još nas samo tjedan dana dijeli od gurmanskog mirisno okusnog doživljaja, a Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival.

Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković ​s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija.

Kao i svake godine birat ćete najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita!

Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica – samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i naši DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Vidimo se na Trgu Franje Tuđmana!

Više informacija pogledajte na Facebooku ​ili Instagramu!

 

Foto: Sandro Sklepić

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Youstl

    18. rujna 2022.

    pregabalin brand buy pregabalin 75mg for sale buy pregabalin online

Comments are closed.