Neobična večera u RougeMarinu koju ne biste trebali propustiti!

Marin Medak iz zagrebačkog RougeMarina dobro je poznato ime u gastro svijetu, baš kao i njegov kolega Dino Galvagno, koji je svoj dom pronašao u sve atraktivnijoj Lici. A kad dvojica velikih kreativaca i vrhunskih poznavatelja hrane udruže snage rezultat mogu biti jedino slasni i rijetki specijaliteti, koje inače ne možete probati.

Zato svratite na gurmansku večer, koja će se održati 14. ožujka s početkom u 20 sati, a na čijem se jelovniku nalaze i pomalo neobična jela kao što su plavi rak i vepar. Možda „dopliva“ i neki od stanovnika Neretve, jer Chefovi su napravili pakleni plan da jela spravljaju isključivo od domaćih, autohtonih namirnica iz Like gdje živi Galvagno i Neretve odakle dolazi Medak. Jedan od ukusnih ukrasa na tanjuru sigurno će biti i aromatično samoniklo bilje, a gastro gurmani će sigurno uživati u ovom, neponovljivom iskustvu.

Svoje mjesto možete rezervirati na mail: info@rougemarin.hr , po cijeni od 72 eura, a očekuje vas čak šest sljedova prefine hrane čije ćete okuse i mirise sigurno dugo pamtiti.

MOGLO BI VAS ZANIMATI