Obilježite Valentinovo slatkim srcima iz omiljene slastičarnice M&M! 

Ili ste obožavatelj Valentinova ili vam je to ipak dan kao i svaki drugi, no bez obzira na to, odlične slastice ne možete odbiti.

Zagrebačka slastičarnica M&M pripremila je nekoliko slatkih iznenađenja za zaljubljene, ali i one koji tek žele razveseliti dragu osobu. Pošaljite prstohvat lijepih osjećaja u obliku srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija!


Mi smo se već na prvi pogleda zaljubili u ove slatke kreacije, a sigurni smo da će svatko u ponudi pronaći nešto za svoje najdraže. Iako je možda Valentinovo samo još jedan običan dan, morate priznati da je lijepo slaviti ljubav pogotovo na ovako sladak način.

Za prave Čokoljupce predlažemo Velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša tortu je potrebno pretvoriti u komadiće – zato vam šaljemo i mali drveni čekić. Čuvajte prste i podijelite ljubav s cijelom obitelji.

Je li vam poznata ekipa “Bi al’ ne smiju?” Za njih su spremne monoporcije malenih srčeka, idealne za baciti selfie i zagristi u male zalogajčiće. Mogu odabrati okus čokolade, vanilije ili jagode, a srčeka su prelivena glazurom poput stakla, u crvenoj i ružičastoj boji, zapakirana u slatkim kutijicama.

Odabir Hedonista u duši, koji vole uživati u okusima i atraktivnim slasticama, bit će srcolike torte (6 porcija) od čokolade, jagode i vanilije, omotane staklenom glazurom i zapakirane kao iznenađenje.

Svratite do slastičarnice M&M ili odaberite svoju porciju slatke ljubavi od 10. do 15. veljače na web shopu, Woltu ili Boltu.

Mi smo svog favorita već odabrali!

MOGLO BI VAS ZANIMATI