Papavero ima novosti! Nakon puno upita od 05. lipnja uvodi novu uslugu u restoran – NONNA SERVIS od ponedjeljka do petka.

Iako u Papavero svi jure na prvom mjestu zbog pizza, ovdje se zapravo kuhaju i odlična domaća jela. Njihovu bih tjesteninu mogla jesti svaki dan, a vjerujem da će to reći i mnogi koji su njihova jela već isprobali.

Bili smo u Papaveru i pojeli savršenu tjesteninu s gljivama i slavonskom kobasicom – imamo recept!

Sad uvode posebnu ponudu za dostavu obroka baš onakvih kakve nam kuhaju naše bake! Kombinacija hrvatskih i talijanskih domaćih jela, pripremljenih od svježih i domaćih sastojaka kako bismo uživali u svakom zalogaju! Glavni cilj ovog projekta je svježa hrana i dobri obroci u vašem domu! Iz tog razloga obroke ćete moći naručiti samo prednarudžbom dan prije od 11 do 19.00h ili nedjeljom od 11 do 19.00h za cijeli tjedan.
Ako se odlučite za neki od njihovih paketa obroke možete rasporediti kroz mjesec dana. Dostava će se vršiti od 11 sati te će također biti moguć dogovor oko vremena dostave ili preuzimanja u restoranu!


Mogućnost plaćanja je virmanom, karticom ili gotovinom na licu mjesta.

Papavero je i eco friendly! Daju mogućnost dostave u staklenim posudama koje osim što bolje čuvaju hranu, pozitivno utječu na dobrobit okoliša. Ako se odlučite za jedan od paketa za dodatnih 15 € dobivate staklene posude koje preuzimamo prilikom svake iduće dostave.

Ako vam slučajno ne odgovara neko od glavnih jela dana, uvijek možete naručiti orecchiette bolognese, orecchiette pesto, gnocchi sorrentina ili superiška salatu. Variva mogu biti vege te postoji mogućnost dogovora oko vegetarijanskih obroka, a svaki dan možete naručiti miješanu salatu (2€) i porciju focaccie (2€).

Za ovu opciju gotovih ukusnih jela od domaćih sastojaka, kontaktirajte Anu putem maila ili WhatsAppa svakim radnim danom od 11 do 19h.
Br. Telefona: 099 331 4115 / E-mail: uremovic.ana@gmail.com

MOGLO BI VAS ZANIMATI