Kako naručiti i uživati u vrhunskoj kavi i u vlastitom domu

U vrijeme kada su omiljena mjesta za ispijanje kave na proljetnom suncu zatvorena, a najbolja je opcija ostati kod kuće, pripremili smo vam popis onih koja ipak nisu zaboravila na najveće kavopije. Pretražili smo društvene mreže i pronašli rješenje kako vrhunsku, svježe mljevenu kavu ispijati i kod kuće na najjednostavniji mogući način.

Jedan od najboljih domaćih barista Nik Orosi, više je nego odgovorno, kada su loše vijesti za ugostitelje tek počele pristizati, najavio zatvaranje vrata vlastitog kafića na Britancu, a kao alternativu svojim je vjernim gostima ponudio dostavu kave na vrata. Na Facebook stranici Eliscaffea tako od stoji obavijest kako Orosi osobno dostavlja kavu na adrese diljem Zagreba, a za ostatak zemlje osigurao je pak sigurnu dostavu. Danas iza sebe ima već velik broj zadovoljnih kupaca što svakako puno govori o kvaliteti kave, ali i posla koji u ovim kriznim vremenima obavlja Orosi.

 

Ekipa iz Karibu Kaaawe, koja je dostavu uvela i prije trenutnog stanja, također će vam kavu dostaviti na vrata, a zanimljivo je kako se na njihove pakete kave možete čak i pretplatiti. Posjetite njihovu stranicu, odaberite pretplatu na tri, šest ili 12 mjeseci, a zatim jednom mjesečno na vratima očekujte paket iznenađenja. Dobro je znati i kako u Karibu Kaaawa inače surađuju s velikim brojem kvalitetnih domaćih i europskih pržionica. Osim toga, na njihovoj stranici možete pronaći i čitave pakete iznenađenja pa tako, slavi li neki od vaših prijatelja u ovo nesretno doba rođendan, ideju za poklon imate.

Na svom Instagram profilu dostavu kave s pojavom pandemije najavili su i iz Cogita. Sve što trebate jest poslati poruku na njihovu e-mail adresu info@cogitocoffee.com , a oni će vam zatim dati daljnje upute. Oni su također objavili kako dostava ne vrijedi samo za Zagreb već i za svaki drugi dio zemlje.

Uz nabrojane, kavu dostavlja i iz Kavantura iz zagrebačke Horvaćanske ulice, a onu po svom guštu možete odabrati upravo na njihovoj službenoj stranici. Cijene za 150 grama kreću se od 30 do 45 kuna, tu je i Coffee Box koji sadrži sve njihove kave. Paket od četiri pakiranja vrhunske kave stajat će vas 95 kuna, a dobra je vijest i kako na narudžbe iznad 50 kuna, Kavantura ne naplaćuje dostavu.

MOGLO BI VAS ZANIMATI