Mesnica Don Vito na tržnici Kvatrić, osim bogate ponude svježeg mesa, ima ono što nam često zatreba, pečenja koja čak po narudžbi dostavljaju na željenu adresu. Od peke s krumpirom i carskog mesa do odojka s ražnja, ovdje zaista možete pronaći sve što vam može zatrebati za neka veća ili nenadana okupljanja.

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku

Mesnica Don Vito nije novootvorena trendovska mesnica. Ona na istom mjestu postoji već 22 godine i svoje vjerne kupce nagrađuje svakodnevno  vrhunskim mesnim delicijama. Mi im nikada nećemo zaboraviti u rekordnom roku nabavljene brizle, a spasili su nas i nedavno.
Naime, krečili smo stan. Znate kako to već ide, kompletan kaos, ne znaš gdje bi prije, u kuhinji odjednom stoje knjige na štednjaku, a treba nešto i pojesti. Riba se dosjetio jedne pametne stvari, a to je da u Mesnici Don Vito, u jednoj vitrini stoje prekrasni komadi mesa. Pečeni. I znate što još? Imaju i dostavu.

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku
Taman smo imali vremena da ipak odemo sami do mesnice, a zatekli smo tamo i vrijednu braću Dimlić, Filipa i Marija, koji su posao naslijedili od oca Vitomira. Riješili smo tako i misterij imena Don Vito, pogledali što nude, snimili kratki video koji možete pogledati u nastavku, a najbitnije od svega, nahranili smo majstore vrhunskim pečenim carskim mesom.
Bilo je tu svega, od pečenih bunceka do odojka kojeg se već tražio komad više, ali ta hrskava korica na carskom mesu i sokovi koji su potekli kod prvog rezanja, pričali su neku posebnu mesnu priču.

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku

Virnuli smo i u vitrine, našlo se tu od fotogeničnog prezvuršta do rolanog carskog mesa, spremnog za vruću pećnicu. Don Vito osim svojih mesnica na Kvatriću koje, naučili smo, nisu povezane tajnim tunelom, ove proizvode nudi i na web shopu. I to one svježe i one pečene. Savršeno rješenje ako vam dolaze gosti, a nemate vremena pripremati pečenje, imate planirano obiteljsko okupljanje, a niste sigurni u svoju vještinu pečenja ili ste se jednostavno zatekli na Kvatriću, nemate vremena za spremanje nekog ručka, a miris friško pečenog odojka vas dovede upravo do mesnice Don Vito.

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku

Od vašeg komada mesa dijeli vas tek klik:
Web shop pečeno
Web shop svježe
Don Vito Facebook stranica

Spremili smo vam čak dva videa. Jedan iz same mesnice u kojoj je Ribafish popričao s Marijem o njihovoj tradiciji i pečenom mesu koje nas je tamo i dovelo, a morali smo snimiti i jedan u kojem smo pokušali dokučiti s čim bolje ide carsko meso, s vinom ili pivom.

 

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku

mesnicadonvito_vilicomkrozhrvatsku

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Josip Perić

    28. lipnja 2020.

    Vrhunska usluga i roba te dokaz da složna braća mogu sve

  2. Ruđer Friganović

    26. svibnja 2022.

    Narucio 6 kg pecenog odojka. Dobio 5,8 kg buta. Gazda mi objasnio da se rebra narucuju par dana unaprijed… Cisto da znate…

Comments are closed.