Istraživanja su pokazala – hrana i prirodna kozmetika najbolji su blagdanski darovi, a Kozmetički poklon paket ili Poklon paket prehrambenih proizvoda s potpisom OPG Matulić s otoka Pašmana apsolutni su hit!

U potrazi za blagdanskim darovima ove godine sasvim sigurno želite izbjeći gužvu po trgovinama i višesatno traganje za idealnim poklonom. Ako je suditi po istraživanjima hrana i kozmetika uvijek su jedan od najboljih darova! A ima li išta ljepše od autentičnog hrvatskog dara – s okusima i mirisa naše tradicije?

 

View this post on Instagram

A post shared by OPG Matulić (@opgmatulic)

Upravo tradicija ekološke i organske proizvodnje najdulji staž ima na otoku Pašmanu, a njihovi su proizvodi veliki hit u svijetu, pa nikoga ne čudi da upravo ovaj hrvatski otok ima posebno mjesto na mapi sve atraktivnijih OPG destinacija. Pitoma mediteranska klima razvila je bogati svijet flore i faune te otoku podarila mnoge vrste ljekovitog i aromatičnog bilja. Upravo na njima zasniva se bogata ponuda gastronomskih i kozmetičkih proizvoda koja su nagrađena brojnim svjetskim priznanjima za izvrsnost i kvalitetu.
Supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku vlasnici su OPG-a Matulić, poznatog i priznatog diljem Hrvatske, ali i u mnogim zemljama EU-a. Već su cijelo desetljeće zaštitni znak kvalitete utemeljene na otočnoj tradiciji.


Kao predstavnici nove, mlade generacije koja je shvatila da je otočna izolacija zapravo izvor beskrajne kreativnosti dokazuju kozmetičkim i prehrambenim proizvodima koji su postali pitanje prestiža u svakom domu. Kvalitetu svojih ručno rađenih proizvoda temelje upravo na otočkoj tradiciji i lokalno uzgojenim sastojcima.
Stoga je poklon s potpisom OPG Matulić jedan od najvrjednijih i najzahvalnijih kojeg možete darivati ovih blagdana dragim osobama i poslovnim partnerima.

Kozmetički poklon paket

Idealan poklon za ljubitelje prirodne kozmetike koja daje rezultate! Ovaj paket donosi miris mora u vaš dom, a sadrži: Sapun od maslinova ulja i eterična ulja, Beauty drops spray za kosu i tijelo, Essentielle serum te Etternelle kremu ili Immortelle kremu (odaberite u opcijama poklon paketa).

Poklon paket prehrambenih proizvoda

Poklon paket začinskih prehrambenih proizvoda. Idealan je dar za prijatelje iz inozemstva ili domaće gurmane! Sadrži međunarodno nagrađivani aceto of smokve Pašman Libre, Pašmanski vinski ocat, višestruko nagrađivani Pašmanero ljuti sos, Aceto od Maraske i Aromatiziranu morsku sol.

Pašman Libre aceto od smokve

Pašman Libre je jedinstveni začin proizveden od smokava. Odležava u bačvama od trešnje minimalno dvije godine prije stavljanja u prodaju. Idealan je za salate, guste juhe i mesne umake – odnosno za sve osobe istančanog ukusa!

Više informacija oko narudžbi možete saznati na www.opgmatulic.com, a za poslovne poklon pakete upit možete poslati na mail: ana@opgmatulic.com.

MOGLO BI VAS ZANIMATI