Maleni butik dehidriranog voća i dekorativnih začina, ali i ginova, rakija, likera, craft piva i još koječega šarenog i jestivog, nudi vam svakodnevnu besplatnu degustaciju i prijeti da se ozbiljno navučete na stalne posjete!


L’erotic fruit and spices je mlada tvrtka koja se bavi proizvodnjom dehidriranog voća i dekorativnih začina za sve vrste koktela, slastica, hrane i sve popularnijeg gin tonica. Smještena je u obiteljskoj kući na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Maruševečka 8, u podrumu se priprema i dehidrira voće i povrće, u prizemlju je trgovina L’erotic house of gin and spices. Od prije dva mjeseca, kod Trga Hrvatskih velikana je otvoren i njihov gin bar koji se bazira na ponudi isključivo hrvatskih ginova!

Posjetili smo ih u trgovini i dugo vremena pipkali i mirisali sve što sami reckaju, suše i pakiraju, i naravno, isprobali i neke ginove, tonike i prirodne sokove… Najbitnije je naglasiti da su „Erotičari“ samouki te sami suše voće i prodaju isključivo hrvatske proizvode, kao i to da kod njih u svakom trenutku možete degustirati neki od ginova u ponudi, kao i sve iz njihovog asortimana dekorativnih začina!

„Za razliku od većine ostalih, mi ne uvozimo, nego proizvodimo vlastito dehidrirano voće, i maksimalno se trudimo raditi s domaćim uzgajivačima voća (70% proizvoda je s domaćih OPG-ova). Prvi smo na našem tržištu imali sušenu jagodu, smokvu, lubenicu, breskvu, malinu, a trudimo se ponuditi i nesvakidašnje voće, kao što su dehidrirani dragon fruit, japanska jabuka kaki, papaya, mango, kiwano… A imamo i vitrinu sa svježim egzotičnim voćem, za što je u mnogome zaslužan gospodin Ivan Šulog iz Bistre s kojim imamo sjajnu suradnju!“ govore nam vlasnici dok nam otvaraju svaku teglicu i nutkaju nas da pomirišemo ili zagrizemo.

„Ponosni smo da smo u samo dvije godine uspjeli preseliti firmu u puno veće postrojenje i otvorili i svoj prvi dućan L’erotic house of gin and spices gdje možete svakodnevno potpuno besplatno bez ikakve obaveze isprobati hrvatske ginove i naše dekoracije u njima. Jednom tjedno imamo i prezentaciju samih ginara, pa ako ste fan, slobodno navratite!“

Misao vodilja ekipe L’erotica (majčino djevojačko prezime je Lerotić, pa se ideja nametnula sama od sebe) jest da treba približiti domaće proizvođače vlasnicima lokala i pojednostaviti pristup i distribuciju te dići kvalitetu svega na višu razinu. Zašto kupovati skupi uvozni produkt sumnjivog porijekla, kad možete nabaviti nešto kvalitetno i domaće? S tom namjerom da lokalna namirnica bude pristupačnija svim segmentima (trenutno rade s preko 900 lokala u zemlji), kreću s osvajanjem Hrvatske, ali i distribucijom u Njemačku, Švicarsku, Češku…

Uz ginove iz hrvatskih destilerija, te sokova, craft piva, likera i rakija (Đanić, Rossi), u pripremi su i pršuti i sirevi te skorašnje otvorenje terase. Trenutno u ponudi imaju pedesetak začina i dvadesetak ginova iz desetak destilerija i pozivaju i druge na suradnju.

Posjetite ih svakoga dana od 10-20 sati i subotom od 10-15, napravite sami svoj gin gift box, pratite i naručite dostavu preko društvenih mreža, ili jednostavno sjednite u njihov netom otvoren L’erotic gin bar u Tomašićevoj ulici preko puta Noela, gdje možete uživati u raznim ginovima, platama domaćih delicija s pršutima, istarskim kobasicama, slavonskom slaninom, kulenom i sirevima iz svih krajeva lijepe naše.

I naravno, samo hrvatskim ginovima, o kojima možete više čitati na Ribafish.com

L’erotic house of gin and spices & L’erotic fruit and spices
Maruševečka 8
FB: https://www.facebook.com/Lerotic-100255924762955
Tel: 099 467 6617

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. נערות ליווי

    18. ožujka 2022.

    This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! נערות ליווי בלוד

Comments are closed.