Naravno, riječ je o inicijativi koja se održava na društvenim mrežama, a znamo i kako sudjelovati

Mjesto na koje smo donedavno odlazili na radionice, učili i usavršavali tehnike kuhanja, ovih je dana, baš kao i ostatak ustanova nalik Centru za kulturu prehrane, bilo prisiljeno zatvoriti svoja vrata. Upravo zato, kreativka koja iza cijele ideje stoji, Vanja Varga, osmislila je koncept koji će nas i dalje držati na okupu kroz hranu i kuhanje, čak i bez napuštanja domova.

 

Centar_za_kulturu_prehrane

 

Na društvenim mrežama Centra za kulturu prehrane, naime, od 21. ožujka možete pronaći inicijativu pod hashtagom #kuhamdoma, a zatim, nakon čitanja pravila, podijeliti što kuhate kod kuće i inspirirati druge. Dovoljno je tek ispod objave na Facebook stranici podijeliti fotografiju svog obroka i napisati o čemu je riječ. Recept je također, naravno, dobrodošao. Isto vrijedi i za objave na Instagramu. Postajte ih na svoje profile, objavite u storyjima s oznakom @kulturaprehrane ili pak ih u poruci pošaljite ekipi iz Centra za kulturu prehrane.

“Do prilike kada ćemo opet moći zajednički učiti kuhati na našim radionicama, družimo se ovdje i inspirirajmo jedni druge za slasno & fino #kuhamdoma iz topline svog #ostanidoma”, napisali su, a mi itekako pozdravljamo ovu akciju i nadamo se što bržem zajedničkom kuhanju.

MOGLO BI VAS ZANIMATI