Pravo je vrijeme da upoznate CHOZEN čokoladne bombone

 

Kada smo među tisućama Instagram objava naletjeli na profil CHOZEN na njemu smo naišli na svega dvije fotografije, a već su i one govorile dovoljno. Ovaj, relativno novi, brend čokoladnih bombona natjerao nas je da se zaljubimo na prvi pogled, a kada smo ta slatka čuda napokon isprobali, stvar je postala još mrvicu bolja. Genijalan koncept ručno rađenih čokoladnih bombona osmislio je Dražen Zeljković, nekadašnji filmaš, vječiti kreativac, a od nedavno i osoba iza trenutno najslađeg brenda u zemlji.

 

chozen

 

Iako su projekti na kojima je radio, a koje danas možemo gledati na Netflixu ili pak se s njima susrećemo za vrijeme reklama na domaćim i stranim televizijskim programima, završavali ogromnim uspjesima, Dražen je svoju priču odlučio promijeniti iz temelja i bacio se u najslađi mogući posao na svijetu – počeo je izrađivati čokoladne bombone. Zajedno s ekipom iz Imago agencije kreirao je vizualni identitet i danas se, među ljubiteljima slatkih delicija, traži kutija njegovih divnih poslastica više.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHOZEN – Peace of Chocolate (@cho_zen) on


Testirali smo kutiju čokoladnih bombona koja će vas, naručite li je putem njegovog Instagram profila, stajati 130 kuna i donijeti vam nevjerojatnu količinu sreće. U kutiji se nalazi 12 bombona izrađenih od belgijske čokolade i dolaze u šest različitih okusa. Prvi okusi izašli iz Draženove radionice koje smo uspjeli isprobati bili su hrskavi lješnjak, divno orašasto iznenađnje s nježnim kremastim punjenjem, spoj karamele i kikirikija kojem je bilo toliko teško odoljeti da smo odmah pojeli oba primjerka u kutiji te spoj lješnjaka i kokice, čudo koje mrvica soli čini naprosto neodoljivim. Kombinacija suncokreta i kima bila nam je više nego zanimljiva, ona koja spaja malinu i spekulas bila je najljepše osvježenje u ovoj slatkoj kutiji, a apsolutni favorit je pak, posve neočekivano, bio spoj kardamoma i limete. Da je bar u kutiji koji komad više!

 

 

Svi čokoladni bomboni posebno su dizajnirani i izgledaju nestvarno lijepo, a unutar kutije dobije se i kartica s prikazom kombinacija. Trenutno u ponudi Chozena možete pronaći i neke nove okuse, upakirane u još nevjerojatniji dizajn pa svakako bacite oko na Instagram profil i odaberite svoje favorite.

Osim što je sjajan poklon za onu jednu osobu koju želite razveseliti na nekoj novoj, drugačijoj i slađoj razini, ova slatka kutija odličan je način i za razveseliti samoga sebe. A mi ćemo vam priznati, posebno se veselimo novim okusima jer, nakon degustacije onih prvih, sve što će iz Draženove male čokoladne radionice u budućnosti izaći može biti samo još primamljivije.

MOGLO BI VAS ZANIMATI