Danas je za mnoge ugostitelje prvi radni dan nakon više od dva mjeseca, a u utorak, 2.3., i Gostionica Ficlek otvara nanovo svoja vrata, simbolično točno godinu dana nakon prvog otvorenja!


Toplo se nadajući da će to biti posljednji put da su primorani nanovo otvarati svoja vrata, pripremaju pravu rođendansku feštu na njihovoj proširenoj terasi!
Prvi Ficlek rođendan koji pada na datum 2.3., obilježit će i popustom od 23% na sva glavna jela za svakog gosta na terasi, a prava rođendanska zdravica zalit će se Šember vinima koje na račun kuće toče u obliku gemišta, špricera ili škropeca, po željama gosta.

“Iza nas je velikih godinu dana koje želimo proslaviti s našim gostima jer, bez obzira na tešku situaciju koja je još aktualna, broj naših gostiju je stalno rastao i želimo im pokazati koliko nam njihova podrška znači. Bez njih ne bismo bili tu gdje jesmo.”


Gostionica Ficlek, autentična zagrebačka gostionica, unatoč otvaranju prije prvog lockdowna, uspjela je zaživjeti u velikom stilu te postati institucija i autoritet za zagrebačku kuhinju i kulturu stola na lokalnoj sceni. I to sve zahvaljujući gostima koji su uvidjeli trud, rad i iskrenost u onome što čine: samo domaće, lokalno i autentično!

Bez puno priče, sretni su što opet otvaraju vrata svojim gostima i pozivaju ih da nazdrave s njima i ponovo uživaju u Ficlek klopi na osunčanoj terasi!

Kaj?
Ficlek 1. ročkas, Šember vina i 23% popusta na glavna jela za svakog gosta!
Kada?
Utorak, 2.3.!
Gdje?
Ficlek terasa.
Kako?
Rezerviraj stol na 0994958909!

MOGLO BI VAS ZANIMATI