U svom novom tekstu donosim vam nešto drugačije te vas ovim putem želim pozvati na još jedan Gin Weekend koji će se održati u najljepšem vrtu u gradu na adresi Horvaćanska 3

Već petu godinu za redom u A most unusal gardenu kraj ljeta se slavi sa svima nam dragim festivalom gina. Ove godine festival se održava 27. do 29. kolovoza na terasi Gin gardena te će tijekom ta tri dana barmeni za goste pripremati koktele na bazi gina i svima omiljni gin tonic u različitim varijantama, a sve će biti popraćeno i odličnim glazbenim programom.

 

gin_weekend_vilicomkrozhrvatsku

 

Posjetitelji će moći birati između pet šankova pa uživati u koktelima koje će za njih pripremati Art of bar na čelu s Filipom Lipnikom, ekipa iz kofer.-a, a tu su i Botanist gin, Hendrick’s gin te Badel MasterClass na kojemu će Mario Majcen raditi koktele s polaznicima tečaja. Na Botanica Market šanku goste će pak čekati barmen Enes Đapo, a svakog dana pridružit će mu se i dva nova lica s domaće scene.

Prvi dan će uz Enesa koktele pripremati Dorijan Skoblar iz  Rijeke (Teatro bar i brand ambasador za Thomas Henry) i Petar Knežević Žeruk, poznati zaljubljenik u koktele s ginom. Drugi dan iz Virovitice dolazi Dejan Herceg, a iz Dubrovnika Patrik Prigl (Hilton Imperial). U subotu će na Botanica Market šanku koktele pripremati majstori Ivan Mlivić iz Vinkovaca i Kruno Rozić (Coca Cola Hrvatska premium spirits brand ambassador).

 

gin_weekend_vilicomkrozhrvatsku

 

Da ne bi bilo gladnih pobrinut će se dečki iz Nekić Trucks kod kojih ćete zasigurno pronaći nešto po svom ukusu, a za ljubitelje slastica čekaju vas slatka Neka jedu kolače iznenađenja. Kada je u pitanju glazbeni dio programa, u četvrtak će ekipu rasplesati DJ Luca Goya, u petak DJ Boris Motega, a u subotu DJ Marco Cole.

Festival svakoga dana svoja vrata otvara u 18 sati i traje do ponoći, a dobro je spomenuti i kako će se plaćanje obavljati isključivo gotovinski. Osim svih aktivnosti na Gin Weekendu, za vrijeme trajanja festivala, na aplikaciji Wolt bit će omogućena kupnja svih sastojaka za savršen gin tonic kod kuće iz novootvorenog kofer. dućana u sklopu A most unusual gardena.

Za ostale informacije, svakako pratite A most unusual garden na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Vidimo se!

 

gin_weekend_vilicomkrozhrvatsku

MOGLO BI VAS ZANIMATI