Zanimljivi i drugačiji okusi čekaju vas u simpatičnom istočnoeuropskom dućanu u centru Zagreba, na adresi Vlaška 58

Mali dućan proizvoda iz Istočne Europe već nas je u nekoliko navrata oduševio svojom ponudom, a ovog smo se puta odlučili isprobati njihove slatkiše, čokoladne bombone i čokoladice koje u Boršču možete kupiti u rinfuzi. Njihovi slatkiši, kako smo saznali od vlasnika Damiena Rosa, među najprodavanijim su artiklima u dućanu, a kako i ne bi bili kada se, jednom kad uđete i ugledate ogroman izbor, zbilja teško zaustaviti na tek jednoj vrsti.

 

borsc_vilicom_kroz_hrvatsku

 

U ponudi tako, između ostalog, imaju velik izbor karamela, čokoladne tartufe i bombone koji dolaze u pojedinačnim pakiranjima, a tu su i njihove bombonijere te drugi neobični spojevi s čokoladom. Isprobali smo velik dio njihovih slatkiša i najviše su nam se svidjele varijacije onih s kokosom, dok je čokoladno sušeno voće također više nego zanimljiv odabir za one koji u kupovnim poslasticama vole osjetiti dozu osvježenja i kiseline. Slatkiše u rinfuzi možete kupiti po cijeni već od 7 kuna za 100 grama.

Osim slatkiša, iz bogate ponude Boršča isprobali smo i svakako bismo preporučili i moldavsko vino Duša monaha, slatkasto i pitko, kako kažu, najpopularnije vino te zemlje. Osim što nas je osvojilo okusom, vino dolazi u ukrasnom jutenom pakiranju pa može biti i odličan poklon za ljubitelje ovakve vrste vina. Odličan odabir kada se zateknete u Boršču bit će i osvježavajuć i lagan, idealan za ljeto brezin sok, ali i kondenzirano mlijeko u limenci, upravo ono koje nam kod pripreme kolača često nedostaje. Ovdje ga možete kupiti po cijeni od 15 kuna, a osim klasičnog, tu je i karamelizirano kondenzirano mlijeko.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boršč (@borsc.zagreb) on


Izdvojili bismo još i zanimljivu ponudu piva, posebice ruskih od kojih smo isprobali njihov najpoznatiji lager Baltiku, čajeva, žestokih pića, posebice votke, ali i neobičnih specijaliteta iz zemalja Istočne Europe poput boršča, kavijara ili pak ukiseljenih krastavaca. Ono što želimo reći, zaželite li se isprobati nešto novo i drugačije, svakako svratite u Vlašku 58 i otkrijte što se to finog jede u Ukrajini, Rusiji ili Moldaviji. Vjerujte, mogli biste se iznenaditi.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Uhpzxv

    18. rujna 2022.

    lyrica 75mg price buy lyrica 75mg without prescription order lyrica 75mg online

Comments are closed.