Ekipa iz Rougemarina ne prestaje s iznenađenjima, a jedno od najnovijih je Pivski vrt u sklopu njihovog restorana u ulici Frana Folnegovića

Restoran Rougemarin kroz godine se isprofilirao kao jedna od omiljenih gastronomskih destinacija Zagrepčana upravo zbog svoje svestranosti. Odličan je odabir za brzi popodnevni ručak, za večeru u dvoje, druženja s ekipom ili obitelji, slavlja, a od ovog tjedna, gostima nude i predah od napornih dana u svom novom Pivskom vrtu.

 

pivski_vrt_rougemarin

 

Uživanje u uvijek finim zalogajima uz čašu piva postaje još mrvicu bolje zbog činjenice da su stolovi u zelenom vrtu prilično razmaknuti, a iako je tome tako zbog trenutne situacije s koronavirusom, mi bismo dodali, upravo zbog toga druženja postaju opuštenija, intimnija i, na kraju krajeva, ugodnija. Osim stolova, tu su i simpatične kupole za veća društva.

“Ideja pivskog vrta razvila se još prilikom otvaranja bistroa prije nekih osam godina, ali do sada nije zaživjela. Sada, u vrijeme pandemije i novog normalnog, ideja se ponovno nametnula sama od sebe. Pivski vrt prostire se na više od 2.000 kvadrata i u biti je produžetak samog Rougemarina, a omogućuje nam maksimalan razmak među gostima. Želimo svakom gostu omogućiti prvenstveno osjećaj sigurnosti, a onda i uživanje u jelu i piću na otvorenom u prirodi”, rekla nam je ekipa iz Rougemarina.

 

pivski_vrt_rougemarin

 

Ono što nas posebno veseli su pristupačne cijene jela i pića pa tako u Rougemarinovom zelenilu možete uživati uz, primjerice, lager pivo za 15 kuna i sjajan Pivski burger po cijeni od tek 28 kuna. Osim toga, na stolovima u Pivskom vrtu dočekat će vas grickalice iz kuhinje Rougemarina. Isprobali smo kikiriki, pečeni slanutak i bučine sjemenke i, prije nego je na stol stigla druga runda pića, posudice očistili do zadnjeg zalogaja.

Dobro je spomenuti i kako se Pivski vrt radnim danom otvara nakon 17 sati, subotom u njemu možete uživati cijeli dan, a nedjeljom od 11 do 16 sati. Pitate li nas, ovo je idealno mjesto za pojesti stvarno dobar burger i popit pivo s ekipom, ali i za opušteno druženje u dvoje, daleko od gradske gužve. I ne brinite, nađe li se među vama poneki izbirljivac koji ne voli lager, tu su odlična 5th Element piva, ali i provjereno dobar gin&tonic.

 

pivski_vrt_rougemarin

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Dgnrdj

    18. rujna 2022.

    buy lyrica 75mg lyrica 75mg sale lyrica 75mg pill

Comments are closed.