Slastičarnica M&Mpredstavlja nove ledene slastice, a mi smo ih isprobali baš sve!

Odu njihovom sladoledu s pistacijom, limunom i bademom sam vam već ispjevala, a ako već niste, brzo po nove okuse na Rudeš ili još jednostavnije – nazovite za dostavu! Ove sladolede možete naručiti i preko Wolta, a sigurni smo da će do vaše adrese doći zapakirani s puno ljubavi, a na njih možete dodati i personaliziranu poruku za osobu kojoj želite zasladiti dan!

Slastičarnica M&M: Osvježili smo se novim okusima – sladoled s pistacijom, limunom i bademima je hit ljeta

Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom tradicijom ideje samo lete, a vlasnica Martina Dumančić mnoge od njih spretno uhvati i sa svojim timom pretvori u ukusne poslastice. U standardnoj ponudi je tridesetak vrsta sladoleda, a kako bi se intenzivirali okusi smanjili su količinu šećera čak za 50%. Rado slušaju i prijedloge svojih kupaca pa se asortiman mijenja, ovisno i o njihovom interesu.

Jeste li ikada poželjeli pokloniti sladoled s porukom u atraktivnom pakiranju? Sad je i to moguće, jer u M&M-u slatkače pakiraju u posudice od 300 ml i dostavljaju ih svojim kupcima. Moguće je odabrati personaliziranu poruku iz njihove kreativne riznice i čestitati rođendan, izjaviti ljubav, poručiti dragoj osobi da vam je važna, slaviti prijateljstvo ili jednostavno nekome uljepšati dan.

Sladoledi s emocijom nude se u šest okusa. Kex Me Up s keksima i čokoladom, ili Cherry Me Up s vanilijom i trešnjama svidjet će se ljubiteljima kremastih okusa. Green Fit s bademima, pistacijom i limunom pravo je osvježenje, a ljubitelji čokolade doći će na svoje kad im žlice zarone u Dark Force od tamne čokolade. Hanči bananči slatki je trio čokolade, banane i karamele, a za one koji ne podnose gluten i šećer tu je Perfect Match.

Ma najbolje da ih sve probate, jer od sladoleda veselje raste, a okusni pupoljci pjevaju.

Sladolede je moguće naručiti na web shopu www.mim.hr, na Woltu ili telefonom.

Fotografije: Violeta Juras

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI