Upoznajte se s konceptom Malog piknika, mjestom susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih trenutaka

Jedno od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanjau Zagrebu, Mali piknik, i ovog kolovoza stiže na Gornji grad. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih trenutaka.

 

mali_piknik_vilicom_kroz_hrvatsku

Foto: Roko Bahat

 

Stoga rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik-oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih proizvoda čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro-iskustvo. Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima, nikako ne propustite Mali piknik.

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.), u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca. Ulaz je slobodan, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje!

Događanje organizira Maliplac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na Facebooku i Instagramu.

 

mali_piknik_vilicom_kroz_hrvatsku

Foto: Roko Bahat

MOGLO BI VAS ZANIMATI