Opet se vraćamo na početak ove nesretne godine i dalje podržavamo naše ugostitelje koji se bore rukama i nogama da zadrže svoje radnike i opstanu u ova izazovna vremena.

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Ovu smo nedjelju odlučili da nećemo kuhati već ćemo naručiti. Papavero nas je navukao svojim objavama na društvenim mrežama, slinice su potekle, a mi smo se uhvatili njihovog web shopa preko kojeg možete naručiti nešto iz kuhinje ili pizzu majstora tijesta Pasqualea. Naravno, plaćanje je online, a dostava po svim epidemiološkim pravilima!

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Nemojte zaboraviti da Papavero ima i svoj dio ponude bez glutena za one intolerantne, a mogu vam dostaviti i svoj desert – još mislimo na njihov fantastičan cheesecake.
Obratite pažnju na njihova dnevna jela po posebnoj cijeni, a skupljajte i naljepnice (50 potrošenih kuna – 1 bod) i nakon 10 skupljenih bodova – pojedite pizzu po vašem izboru na račun kuće.

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Mi smo se odlučili za pizzu koju još nismo probali (a jako smo gladni) i to Pizzu 2 share! Na ovoj ogromnoj pizzi možete iskombinirati čak do četiri vrste nadjeva, a mi smo se odlučili na Vrhunsku (s pršutom), Talijanovu (dimljena šunka i kobasica) i Slavonku za malo pikantniji doživljaj (s kulenovom sekom i kobasicom).

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Uz ovu smo pizzu popili Decanterovim zlatom ovjenčan Barbarossa Superior Teran vinarije Tomaz koji bi inače čuvali za neke posebne prigode, jer je ovo zaista posebno vino, no s obzirom na tempo ove godine, nema smisla čekati nešto već uživati u svakom trenutku i učiniti i jednu običnu nedjelju posebnom u društvu odlične hrane i vina.

Naravno, snimili smo i video te se službeno vraćamo našem PrepoRučku i testiramo i dalje naše restorane, samo – doma. Bacite oko na video u nastavku!

 

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI