U prvom tekstu rubrike “Što ste vi finog pojeli?”, recenziju nam donosi blogerica i influencerica Mihaela Vargašević. Mihaela je čest gost restorana Eggspress pa je jedno od svojih posljednjih iskustava odlučila podijeliti i s nama 

Još nisam imala priliku posjetiti daleki New York, ali kroz serije i filmove si jasno mogu dočarati kako izgledaju njihove subote i nedjelje koje obavezno uključuju brunch. Zagreb već više od dvije godine pruža njujorško restoransko iskustvo, odnosno onakvo kakvo si ja zamišljam. Nedaleko glavnog zagrebačkog trga, na svega par minuta hoda, smjestio se Eggspress.

 

Mihaela_Vargasevic_Eggspress

 

Restoran je to na čijem ćete meniju pronaći jaja. Na prvu vam može zazvučati nedovoljno impresivno što ću, uvjerena sam, opovrgnuti fotografijama obroka koje ondje možete isprobati, ali već sam ulazak u restoran i energija zaposlenika prebacit će vas u neki sasvim novi film u kojemu komotno možete biti u nekom od daleko većih kako europskih, tako i svjetskih metropola. S dolaskom ovih neobičnih vremena, primijetila sam, gotovo ništa od toga nije se promijenilo

Ljubazno osoblje, baš kao i prije, otpratit će vas do stola, ako je potrebno ponuditi i svoju preporuku sukladno vašim preferencijama, za piće izaberite sok od cijeđene naranče – garantiram najbolji koji ćete pronaći u gradu – a zatim se prepustite užitku. Eggspress je postao moje omiljeno vikend odredište, a glavni razlog zašto je tomu tako leži u činjenici da kasnijim subotnjim ustajanjem izbjegavam pripremu hrane doma, a količinom jedne porcije bruncha bez imalo problema odradim i doručak i ručak. Za kraj se počastite cijeđenom narančom s proseccom.

 

eggspress-mihaela-vargasevic

Mihaela Vargašević

 

Interijer restorana je divan pa ako volite i dobru fotografiju koju kasnije možete podijeliti na društvenim mrežama neka Eggspress bude vaše sljedeće odredište. Od tehničkih stvari čini mi se važnim napomenuti da rezervacije stola nema, radno vrijeme restorana je od 7:30-14 sati od utorka do nedjelje i ako imate ljubimca, Eggspress je pet friendly.

Piše: Mihaela Vargašević

 

P.S. Želite li podijeliti svoje iskustvo iz restorana koji ste posjetili, javite nam se na mail adresu info@vilicomkrozhrvatsku.com pa svoj tekst pronađite u rubrici “Što ste vi finog pojeli?”. Pomozite da zajedno stvorimo gastronomsku zajednicu u kojoj se dijele iskrena mišljenja. Hvala!

 

 

Mihaela_Vargasevic_Eggspress

Mihaela Vargašević

 

eggspress-mihaela-vargasevic

MIhaela Vargašević

 

eggspress-mihaela-vargasevic

Mihaela Vargašević

MOGLO BI VAS ZANIMATI