Davor Dretar Drele i njegova supruga Michelle su svoju Vruču čuču prvi put predstavili prošlo ljeto u Vrbovcu na manifestaciji “Kaj su jeli naši stari”. Bili smo tamo, uvjerili se da su u pitanju pohanci vrijedni čekanja u redu, a sada smo se odlučili u izolaciji počastiti upravo tim pohancima.

Piletinu je trenutno teško pronaći u prodaji, pohanje zahtjeva prljanje nekoliko tanjura i dosta potrošenog ulja. Ovo je bilo jednostavnije i nismo se baš svađali tko će oprati suđe kasnije. Preko aplikacije Glovo naručili smo pohane batke, krilca, a za moment zdravlja, uzeli smo i ražnjiće s piletinom i povrćem. Od priloga su tu bili onion ringsi i pomfrit, a umakali smo u Finu čuču, umak s vrhnjem, vlascem i majonezom, i Vražju čuču, nešto žešći umak sa carolina reaper paprikom.

Rijetko sam oduševljena ražnjićima, a i ovi su mi spali u tu kategoriju, fino, no malo mi je ipak nedostajalo začina da ih razlikuje od drugih. Iako, meso je bilo savršeno ispečeno, mekano i nije bilo suho, što je poprilično bitan faktor za piletinu iz dostave.

Pohanci jedni od najboljih do sad. Čak ni put do našeg stana nije naštetio pohu koji je ostao hrskav, a piletina unutra mekana, pečena do kraja, skidala se lako s kostiju. Isto to smo dobili i s krilcima. Fino, sočno iznutra, hrskavo izvana, potpuno suprotno od pomfrita koji dostavu nije tako dobro podnio, no to ni ne čudi, uvijek je to problem i kad netko nađe rješenje, postat će, vjerujem, bogat čovjek.

Vruču čuču možete naći na već spomenutom Glovu, Pauzi.hr i Woltu, a kako je izgledalo testiranje jela iz Vruče čuče, pogledajte u videu u nastavku.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Kurblt

    18. rujna 2022.

    buy pregabalin 150mg generic lyrica 150mg us pregabalin order

Comments are closed.