Veseli nas kad s vama možemo podijeliti neke stvari koje nas naprosto oduševe, a jedva smo dočekali da vam možemo predstaviti i ovaj novi proizvod na našem tržištu.

O Mariju Krogu i njegovom Milk baru smo vam pisali već prošle godine, a nikako ne skrivamo da u njegovim kefirima i jogurtima uživamo svo ovo vrijeme, dok se od najfinijeg čokoladnog mlijeka ne možemo odvojiti. Svaki novi proizvod zaista dočekamo s uzbuđenjem jer smo sigurni da se radi o kvalitetnom domaćem uratku pa smo sretni što smo već prije samog izlaska na tržište mogli degustirati Froyo – smrznute jogurte koji dolaze u čak osam okusa.

Jogurt, kefir i najbolje čokoladno mlijeko proizvode se u MILK baru, a znamo i kako do njih doći

Milk bar je ponosni utemeljitelj ovog sasvim novog brenda na hrvatskom tržištu, a to je FROYO koji dolazi od riječi FROZEN YOGURT.
Kako već nude čak 30 vrsta različitih jogurta i specijalizirali su se za proizvodnju domaćih kraft voćnih džemova koji su sastavnica svih jogurta, odlučili su u proljetno i ljetno doba ponuditi nešto ludo i osvježavajuće. Tako su nastali froyo smrznuti proizvodi koji se rade od kravljeg mlijeka i tekućeg jogurta. Okusi su engleskog naziva s obzirom na to da sam froyo zapravo dolazi iz Amerike, a to su PLAIN YOGURT, CHOCOLATE, VANILLA, STRACCIATELLA, PLAIN YOGURT with CARAMELA by Chozen, i voćne varijante STRAWBERRY, BLUEBERRY i RASPBERRY.

Moramo vam priznati da nismo očekivali toliko od ovih proizvoda koliko smo dobili, a bojali smo se i te kiseline u jogurtu. Krenuli smo redom s degustacijom i vjerujte nam, nismo mogli stati. Naš su favorit definitivno voćni okusi koje su dotjerali do savršenstva. Njihovi domaći džemovi ovaj smrznuti proizvod tako nježno, a bogato upotpunjuju, još kad naletite na smrznuti komad voća – zaboravite na sve sladolede koje ste do sad jeli. Bogato, kremasto i osvježavajuće, a dok ih samo kušate i divite se, već ste na dnu te kraft čašice od kartona. Jer jednostavno ne možete prestati.

Ova se smrznuta čudesa čuvaju u zamrzivaču na -18 stupnjeva, a prije konzumacije dobro ih je nekoliko minuta ranije izvaditi na sobnu temperaturu. Svi se jogurti pakiraju u već spomenute kartonske čašice i to u težini od 200 grama odnosno 300 mililitara.

PLAIN YOGURT FROYO radi se od 50% kravljeg punomasnog mlijeka i 50% kravljeg tekućeg jogurta u koji se dodaje specijalni dodatak, zgušnjivači, stabilizatori i emulgatori da bi ostao lagan i ukusan smrznuti desert.

Ovaj je proizvod baza svih ostalih kojima se dodaju različiti okusi.


U CHOCOLATE FROYO se dodaje čokolada iz Milk barovog poznatog čokoladnog mlijeka, a iako puno lakši od čokoladnih teških sladoleda, zadovoljit će u potpunosti vašu želju za tim slatkim grijehom.

VANILLA FROYO miriše na tu vaniliju čim otvorite poklopac, a iako ovaj okus često smatramo dosadnim i nerijetko ga zaobilazimo, u ovoj nam je varijanti bila čak pri vrhu ljestvice najdražih.


U STRACCIATELLA FROYO su ubacili stracciatellu odnosno pripravak od vanilije s komadićima hrskave čokolade, a sve je to posipano čokoladnim mrvicama.


U PLAIN YOGURT with CARAMELA FROYO se dodaje domaća karamela našeg poznatog chefa Dražena Zeljkovića i brenda CHOZEN, a ova nam je smrznuta poslastica u samom vrhu omiljenih tik uz voćne okuse u koje smo se zaljubili.

U predivan STRAWBERRY FROYO se dodaje džem od domaćih jagoda, a na samom je vrhu još preliven s malo džema od jagode te mu je dodana kriška svježe jagode.
Ovaj ćete smrznuti desert obožavati!

Tu je i RASPBERRY FROYO u koji se dodaje džem od domaćih malina od proizvođača koji štuju prirodno – Borovella. Završni touch daju maline posipane po vrhu i dodatak tog mirisnog džema od najdražeg nam rozog voća.

Naš je favorit definitivno BLUEBERRY FROYO. U njega se također dodaje džem od Borovellinih domaćih borovnica. Osvježavajuć, a punog i bogatog okusa, posipan je s par bobica svježih borovnica, a dodano mu je i malo džema povrh svega. Čista ljubav!

Mi smo svoje favorite pronašli, a da bi otkrili koji vam je najdraži jednostavno morate probati sve! Da vam olakšamo, pratite nas na našem Instagramu na kojem ćemo vas skupa s Froyo Milk barom nagraditi s paketom ovih osvježavajućih smrznutih jogurta.

U međuvremenu, od danas su svi proizvodi dostupni su za narudžbe putem webshopa www.milkbar.hr, te putem jedinog i ekskluzivnog predstavnika u Zagrebu – mini marketa Proljeće blizu Kvatrića.

Također će svi posjetitelji farme moći kupiti njihov froyo jer otvaraju prodaju i u Gornjoj Pačetini 22, sjedištu MILK BAR proizvodnje.
Svakako bi vam preporučili i kratki izlet u Gornju Pačetinu, nama je posjet ovoj farmi bio za pamćenje, a naravno, sve njihove proizvode tamo možete i kupiti.

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI