Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, priprema se u subotu, 12.9 s početkom u 18 sati velika Ribička večer.

Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog Broda na tradicionalan način će pripremati šarana na rašljama – na ognjištu od cigli, prikupljenim nakon zagrebačkog potresa. Bit će zanimljivo vidjeti kako izgleda “okomito” pečenje riba na otvorenoj vatri. No, na riblje slavlje stiže i ekipa iz zagrebačkog Sportsko-ribolovnog društva Peščenica koja će kuhati čak 100 l domaćeg “fiša”. Njihovi članovi mnoge sate provode na Savi, a svoje su ribolovne uspjehe ovjenčali već mnogim medaljama.

greenriverfestival_vilicomkrozhrvatsku

Osim sjajne riblje gozbe, od 20 sati grupa Stampedo kreće s koncertnim tulumom. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”. Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most baš je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama.

Ulaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija pogledajte na FB Green River i IG green_river_fest.

greenriverfestival_vilicomkrozhrvatsku

MOGLO BI VAS ZANIMATI