Zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u parku Grič uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje Le Grič –malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

 

le_grič_vilicom_kroz_hrvatsku

Foto: Julien Duval

 

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu priču. Le Grič predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković (i popiti koju čašu iskrenosti). Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”!

 

le_grič_vilicom_kroz_hrvatsku

Foto: Roko Bahat

 

Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Za divne ilustracije zaslužne su Klasja&Zita.

Ulaz je slobodan. Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI