Nedavno smo pisali o Nikoli i njegovim projektima, a dok pratimo Reshetku koja s cheficom Katarinom Vrenc putuje po Jadranu, dobre vijesti stižu iz Bruxellesa.

nikolabožić_reshetka_vilicomkrozhrvatsku
Naime, Nikola je sa svojim timom pozvan da sudjeluje na Europskom tjednu regija i gradova koji će se održati sredinom listopada na trgu u centru Bruxellesa (Square Brux Meeting Centre).

nikolabožić_reshetka_vilicomkrozhrvatsku

Ekipa iz Reshetke će se spojiti s kreativcima iz Maison d’Istrie i predstaviti jela od najboljih hrvatskih namirnica, a posjetitelji će u ovom gastronomskom putovanju kroz Hrvatsku moći uživati 5 punih dana (od 12. do 16. listopada).

Ovogodišnji Europski tjedan regija i gradova je, nažalost, zbog pandemije s kojom se cijeli svijet bori, ograničen, većina sadržaja se održava online, ali Nikola je optimističan te vjeruje da će unatoč tome posjećenost njihove kućice biti odlična.

nikolabožić_reshetka_vilicomkrozhrvatsku

Svaka promocija hrvatskih proizvoda je spomena vrijedna, a u ovu ne sumnjamo jer je ova ekipa već dokazala svoju predanost promoviranju najboljeg što se na hrvatskom tržištu može naći.

Držimo fige da sve prođe glatko bez daljnjih restrikcija, s puno odlične hrane kojom će oduševiti posjetitelje njihove kućice u Bruxellesu!

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI