Blogerica Nina Mrvica s bloga Bake me ove subote u podne na svom Instagram profilu održat će mali buvljak s plemenitom svrhom

Nije tajna da previše vremena provodimo na Instagramu, listajući fotografije hrane domaćih i stranih food kreativaca pa tako nije ni čudno što nam je ovih dana za oko zapela divna inicijativa blogerice Nine Mrvice s bloga Bake me. Ona će, naime, ove subote u podne održati mali buvljak posuđa i dodataka za fotografiranje, a sav prihod od prodaje donirat će šibenskoj udruzi za napuštene životinje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Mrvica (@bake_me_by_nina) on


Kako Ninine fotografije hrane obožavamo, a njezin Instagram profil često nam posluži kao inspiracija za brzi ručak ili pripremu sezonskih slastica, ne sumnjamo kako će se na njezinom malom virtualnom buvljaku pronaći za svakog ponešto, posebice za one zaljubljene u food fotografiju. Na svojim je storyjima objavila najave onoga što nas očekuje sutra i, moramo vam priznati, jedva čekamo vidjeti što je pripremila, posebno kada znamo kako cijela inicijativa ima plemeniti cilj, ali i da Nina ovih dana slavi drugi rođendan svog bloga što cijelu stvar čini još malo slađom.

Ako još niste, svakako zapratite Ninin profil i tko zna, možda pronađete nešto za sebe za pripremu finih sezonskih delicija. Mi znamo što radimo sutra u 12 sati, a vi?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Mrvica (@bake_me_by_nina) on

MOGLO BI VAS ZANIMATI