Nije nam dosta festivala, a YESensko događanje koje širi pozitivu i dobar osjećaj dolazi na Strossmayerov trg od 16. do 27.09.!

yesfeelgoodfestival_vilicomkrozhrvatsku

Foto: Sandro Sklepić

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09. On je prštav, razigran, poziva na ples, dobru glazbu i druženje na otvorenom, a koketira i sa slasnim jesenskim plodovima. Želja mu je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj, a u pripremi su i razni sadržaji. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste. 

yesfeelgoodfestival_vilicomkrozhrvatsku

Foto: Sandro Sklepić

Već dobro nam poznati Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Mangosta, Gingle Bells i Marin Nekić s yesenskim vrtom & smokerom & cocktailima  pridružit će se u širenju feel good osjećaja, a pripremamo i nekoliko gastro iznenađenja.

yesfeelgoodfestival_vilicomkrozhrvatsku

Foto: Sandro Sklepić

 

Oduvijek ste željeli ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Yes! Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Yes! Vježbati jogu pod krošnjom,  nazdraviti novoj yesenskoj vibri & poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Yes i to! 

 

A veliki YES i za odlične DJ’e i glazbene mahere kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, Felver, a Pepi Jogarde priprema 24.9 i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu

yesfeelgoodfestival_vilicomkrozhrvatsku

Foto: Sandro Sklepić

 

Svratite do Strossmayerovog trga i guštajte u novoj YESenskoj avanturi!

Vidimo se!

 

Više info promotrite na FB: https://web.facebook.com/Fuliranje i IG: https://www.instagram.com/fuliranje/

MOGLO BI VAS ZANIMATI