Volimo kuhati, smišljati što ćemo i kako ćemo, volimo isprobavati nove stvari, no ponekad se desi da nam se jednostavno ne da. Do nedavno smo takve dane rješavali odlascima u restorane, a sada su tu dostave. Dosta se restorana koji dostavu nisu imali, prilagodilo situaciji i uveli i taj dio poslovanja da bi spasili što se spasiti da.

Taj potez pozdravljamo i podržavamo te smo ovaj put isprobali specijalitete iz RougeMarina i sve to popratili i pivom iz Crafter’sa koji je također uveo dostavu piva na kućni prag. 

RougeMarin ne radi klasičnu dostavu, već osim gotovih jela, dostavljaju ona polugotova koja vam daju daljnju mogućnost eksperimentiranja, a tu su naravno i pomno odabrani komadi mariniranog mesa pošto je njihovo poslovanje, iz restorana koji su zatvoreni za goste, preseljena u Santoku mesnicu u Folnegovićevoj 10.

Detaljnim pregledom paketa smo utvrdili da će domaća tjestenina i sos a la Skradin odmah ići na stol, a za live isprobavanje smo uz RougeMarinov bolonjez pripremili svoje pljukance. Da nismo baš skroz lijeni. E da, i salatu smo očistili, ali smo je prelili dressingom iz dostave i nakon uvodnog “žuganja” o dressingu i “što će ti više od kvasine i dobrog ulja”, pojeli svoje riječi, a bome i salatu s ovim fenomenalnim dodatkom.

Već smo se zaželjeli i juhica tako da su ona pileća i od rajčice (svakom njegovo) sjele kao naručene. Ah da, i jesu naručene.

Ekipa iz Rougemarina se potrudila da sve ovo bude pripremljeno uz najviše higijenske standarde te zapakirano, pasterizirano i stavljeno u prodaju. Svi proizvodi mogu se naručiti putem Rougemarin Web Shopa  na kojem možete pronaći više informacija o proizvodima, cijenama te uvjetima dostave. 

Isto možete učiniti i s pivima te naručiti preko Crafter’s trgovine svoju kutiju piva.

crafters_vilicomkrozhrvatsku

Što se sve pojelo i kako te čim smo to sve zalili možete pogledati u videu u nastavku:

MOGLO BI VAS ZANIMATI

  1. Whtiaq

    18. rujna 2022.

    order lyrica 150mg order pregabalin 75mg generic lyrica 150mg uk

Comments are closed.