Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Loungea u sklopu Hilton Rijeka Costabella!

Otvorenje Nebo Lounge by Deni Srdoč proteklo je u izvrsnoj atmosferi. Činilo se da su baš svi, od mnogobrojnih gostiju hotela, Riječana željnih zabave te brojnih celebritija i influencera, ovaj četvrtak odlučili provesti na zadnjem katu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa kompleksa s prekrasnim pogledom na Kvarner.

Gosti su uživali u majstorskim koktelima barmenskog trojca, koji je uz pune ruke posla širio zarazan smijeh terasom i prezentirao svaki koktel gostima u perfektnom izdanju. Glavni barmen Dimitrije Vasiljević, poznat kao duša svake zabave prikazao je svoju ljubav prema stvaranju koktela na opušten i pristupačan način, tako da je svaki gost uz koktel u ruci nosio i širok osmijeh. Ovaj istinski poznavatelj žestokih alkoholnih pića i vrhunski koktel majstor predstavio je niz Nebo signature koktela kojima će se svi s večeri otvorenja iznova vraćati. Uz DJ-a Tommy-ja, osvijetljeni romantičnom mjesečinom naši dragi gosti Mia Negovetić, Antonia Blaće, Aria Rizvić, Marko Vargek, Domagoj Jakopović Ribafish, Damir Kedžo, Šajeta i mnogi drugi zaplesali su do dugo u noć.


Deni Srdoč prezentirao je poseban ljetni i lagani lounge meni koje se izvrsno uparuje s autorskim koktelima. Marinirani boškarin, carpaccio od kvarnerske bijele ribe, pačji pate i gacka losos pastrva samo su neke od autorskih kreacija koje su gosti imali priliku kušati i koje su ih oduševile!


Restoran Nebo, kao i prostor Loungea, otvoreni su i za vanjske goste cijele godine. Dakle, ovog ljeta preostaje nam samo uživati u vrhunskim koktelima na terasi s koje se prostire najljepši pogled na Kvarneru.

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI