Da bi stvar uspjela potrebno je dvoje, a upravo ste vi oni koji ovo mjesto činite još mrvicu boljim testiranjem naših recepata. Izdvojili smo one koje ste u travnju isprobali najviše puta

Teško je riječima opisati koliko nas vesele vaše fotografije isprobanih jela recepte za koja ste pronašli na vilicomkrozhrvatsku.com pa smo zato odlučili sastaviti listu onih najpopularnijih proteklog mjeseca. Iako nismo uspjeli skupiti baš sve vaše fotografije, nadamo se kako ćete i ubuduće testirati ono što zapisujemo u ovu našu virtualnu kuharicu te svoje maštovite interpretacije podijeliti s nama. Fotografije nam možete poslati putem poruka na društvenim mrežama, ostaviti ih u komentarima ili na mailu info@vilicomkrozhrvatsku.com. U nastavku potražite listu najviše puta isprobanih jela u travnju.

Babka

Recept za čokoladnu babku uoči Uskrsa s nama je podijelila naša draga Slavonka. Pronaći ga možete OVDJE, a više Eninih slatkih i slanih kreacija potražite na njezinom blogu Slavonka, Facebook stranici i Instagram profilu.

 

babka

Kristina Tina, Elli Galešić, Vanja Vukadinović

Brzi kruh koji se ne mijesi

U travnju smo vam ispričali simpatičnu priču o Rajkecu, kruhu koji se ne mijesi i koji je ime dobio po jednoj od članica popularne Facebook grupe, a vi ste nas nevjerojatnom brzinom oduševili svojim fotografijama istog. Zanimljivo je spomenuti kako nam je fotografiju Rajkeca poslala i sama Rajka Sunajko, ona koja nas je na isprobavanje ovog recepta i potaknula.

 

kruh

Rajka Sunajko, Vanja Vukadinović

Pinca

Pristiglo nam je i nekoliko fotografija pince recept za koju smo potražili kod drage nam slastičarke Monike Kos. Intervju s Monikom možete pročitati OVDJE, a recept za pincu potražite OVDJE. Život je prekratak da bismo si uskratili ono što nas usrećuje pa onda, tko kaže da je pinca rezervirana samo za Uskrs? 

 

pinca

Stanislava Jerković

Jabuke u šlafroku

Iznenadili ste nas i svojim interpretacijama slatkog klasika iz djetinjstva. Jabuke u šlafroku na zadivljujuć nam je način predstavila Irena Rebrović čiju fotografiju smo odmah uvrstili na listu najljepših koje smo u posljednje vrijeme primili.

 

jabuke u šlafroku

Irena Rebrović

Zelene palačinke

Sezonu medvjeđeg luka obilježili smo uživanjem u finom domaćem pestu, a dio tog mirisnog zelenog čuda ubacili smo i u slane palačinke. Među porukama na Instagramu tako smo naišli na divnu fotografiju korisnice anin_slatki_vrt koja je ove palačinke prozvala top doručkom. Apsolutno se slažemo!

 

zelene palačinke

anin_slatki_vrt

MOGLO BI VAS ZANIMATI